WORKSHOPOK ONLINE PLATFORMON

Kiknek ajánlom a Workshopot?
  • céljuk a résztvevők tudatosságának fokozása
  • 2 órásak, egy 10 perces szünettel
  • egy programra 2-10 résztvevőt fogadok
  • a programokat coaching szemlélettel tartom
  • a 2 órás workshopok kiegészítéseként (igény esetén) további 1 óra utókövetést ajánlok fel a workshop után 7-10 nappal, ami tovább segíti a résztvevők témafeldolgozását
Tovább görgetekKapcsolat

Félnapos csoportos programok
Egyedi igények szerint, magyar és francia nyelven

Erőforrás-aktiváló workshop

Indul:

Előfordult már Veled, hogy annyira összecsaptak a fejed felett a hullámok, hogy azt gondoltad, képtelen vagy megoldani a krízishelyzeteket? Tudod, hogy az, hogy képesek legyünk megoldani a problémáinkat, azon múlik, hogy tudjuk-e mozgósítani a bennünk lévő erőforrásokat?  A tréningen ezeket az erőforrásaidat hozzuk fel, hogy bármikor tudd mozgósítani őket.  

Ár: 2500 Ft / fő

Időmenedzsment workshop

Indul:

A tréning célja olyan módszerek, technikák és gondolkodásmód elsajátítása, ami segíti a hatékony időgazdálkodást. A résztvevők ösztönös és eredménytelen időgazdálkodási szokásainak felismertetését követően hatékony és egyben tudatos időgazdálkodási technikák elsajátítására van lehetőség, célzott gyakorlatokkal kiegészítve.

Ár: 2500 Ft / fő

 

Social Media workshop

Indul:

Ha valódi eredményeket szeretnél elérni, de az alapokkal sem vagy tisztában, akkor kezdjük a legelején, hogy Te legyél a saját Social Media felületed profi kezelője! Ha már van tapasztalatod a területtel kapcsolatban, akkor megmutatják, hogyan fejlesztheted tökélyre oldalaidat és melyek, azok a plusz teendők, amelyekkel a legjobb hatásfokot érheted el. A workshop tematikája egy rövid elméleti áttekintést követően, személyre szabott, gyakorlati képzést tartalmaz, hogy minden percet hasznosan tölthess. A workshop idejére készítsd magad mellé okostelefonod, tableted, laptopod és jegyzetfüzeted. Valamint a workshop előtt küldj el számunkra minél több információs anyagot magadról és a vállalkozásodról, hogy a gyakorlati képzést minél inkább személyre szabhassuk.

2500 Ft / fő

Párkapcsolati workshop

Indul:

A párkapcsolat minden ember életének egyik legfontosabb sarokköve, mégis sokszor adottnak, biztosnak vesszük, és csak akkor kezdünk el foglalkozni vele, amikor már baj van. A jól működő párkapcsolatok titka nem több mint, hogy a párok odafigyelnek egymásra, és időt, energiát szánnak a kapcsolat ápolására, fejlesztésére. A párkapcsolati workshop során foglalkozunk majd a korábbi kapcsolatokból magatokkal hozott, fel nem dolgozott sérelmekkel, amelyek, a jelenlegi kapcsolatotokat is terhelik. A workshop ideje alatt lehetőség lesz arra is, hogy megvizsgáljátok a kapcsolatot önmagatokkal, hiszen minden külső kapcsolat ennek az önmagatokkal való kapcsolatnak tükre, kivetülése.

Ár: 2500 Ft / fő 

Hogyan segíthetek?

Ötletelünk

Feljegyezzük a hibákat

Tervezünk

Új célokat tűzünk ki

U

Megoldást keresünk

Mentőcsomagot készítünk

Dolgozunk rajta

Z

Megoldást találunk

Ezért válassz engem:

Én, mint coach nem adok tanácsokat, nem kínálok kész megoldásokat! Támogatlak, bátorítalak és a céljaid eléréshez szükséges hatékony kérdéseket teszek fel. Kérdéseimmel, mint „külső személy” kreatív gondolkodásmódra ösztönözlek, így segítve Neked a kívánt, korábban saját magad által kitűzött cél elérését, kérdéseidre a válasz megtalálást, a probléma megoldását. Ezek mellett, kérdéseim segítségedre lehetnek abban is, hogy motivált légy és a korábban kijelölt úton maradj. Az ülések során modern pszichológiai, coaching és tréning módszerekkel dolgozunk. Az ülések alatt próbálok egyfajta tükröt tartani eléd. A figyelmet nem a múltra, hanem mindig a jelenre és jövőre fordítjuk, nem az okokat boncolgatjuk, hanem a megoldásra helyezzük a hangsúlyt.

Rólam röviden

Torma Joel coach, tréner vagyok. Több éve nyújtok segítséget abban az embereknek, hogy milyen erőforrásokon keresztül oldják meg az életükben felmerülő kérdéseket, valamint, hogy milyen módon lehet jobb a személyes, a munkahelyi és az üzleti életük minősége. Több előadást és kurzust tartottam már a kapcsolatok javításáról, konfliktuskezelésről és ezekhez kapcsolódó témákról. Megoldásközpontú coachként a konzultációk során a problémák megoldásához elengedhetetlen „hogyan” kérdésekkel is foglalkozzunk.

Az innováció az emberek között történik. Minél jobban bevonódnak emberek a különböző témákba,
minél nyitottabbak a különböző szintek egymásra, annál gyakoribb a szikra, és annál jobb innováció születik. Nem kell mást tenni, mint kitárni a kapukat, és teret adni az embereknek.
/Chris Anderson/