Life coaching

Ezeknek az embereknek ajánljom:

A life coaching segít az egyéni, illetőleg párkapcsolati – életvezetési – nehézségek (elakadások, konfliktusok, nehézségek) megoldásában, a személyes célok elérésében, a rendelkezésre álló erőforrások, lehetőségek feltárásában és jobb kihasználásában, személyes fejlesztéssel. Egyének, párok, szülők egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.

Tovább görgetekKapcsolat

Mi az a Life Coaching?

A LIFE COACHINGRÓL RÖVIDEN

A Life Coaching egy kifejezetten eredményes, sikerorientált, támogató és költséghatékony személyes fejlesztő módszer. A coaching ülések kifejezetten a problémák megoldására és feladatokká alakítására, a célok elérésére, a konfliktushelyzetek megszüntetésére, a megfelelő döntések előremozdítására, a kreativitás fejlesztésére és a hatékonyság fokozására fókuszálnak.

Történt már veled hasonló?

Ezekben az esetekben segít a life coaching

“HA:”

−          megoldást keresel egy nehéz élethelyzetben

−          elakadtál egy adott életszituációban, nem tudsz döntést hozni

−          megismernéd és megvalósítanád önmagad

−          meglévő lehetőségeidet jobban ki szeretnéd használni

−          folyamatos fáradtsággal és időzavarral küzdesz

−          szeretnél közelebb kerülni céljaidhoz

−          a munkád már nem okoz örömet

−          javítani akarsz hatékonyságodon

−          nagyobb sikerre vágysz

−          csökkent a motivációd

−          inspirációra lenne szükséged

−          sikeresebb önérvényesítésre vágysz

−          javítani akarsz társas kapcsolataidon (család, baráti, párkapcsolat)

−          kreativitásodat szeretnéd fejleszteni

−          szeretnél jobban kommunikálni

−          úgy érzed, hogy nem kerek a világ

Hogyan segíthetek?

Ötletelünk

Feljegyezzük a hibákat

Tervezünk

Új célokat tűzünk ki

U

Megoldást keresünk

Mentőcsomagot készítünk

Dolgozunk rajta

Z

Megoldást találunk

Ezért válassz engem:

Én, mint coach nem adok tanácsokat, nem kínálok kész megoldásokat! Támogatlak, bátorítalak és a céljaid eléréshez szükséges hatékony kérdéseket teszek fel. Kérdéseimmel, mint „külső személy” kreatív gondolkodásmódra ösztönözlek, így segítve Neked a kívánt, korábban saját magad által kitűzött cél elérését, kérdéseidre a válasz megtalálást, a probléma megoldását. Ezek mellett, kérdéseim segítségedre lehetnek abban is, hogy motivált légy és a korábban kijelölt úton maradj. Az ülések során modern pszichológiai, coaching és tréning módszerekkel dolgozunk. Az ülések alatt próbálok egyfajta tükröt tartani eléd. A figyelmet nem a múltra, hanem mindig a jelenre és jövőre fordítjuk, nem az okokat boncolgatjuk, hanem a megoldásra helyezzük a hangsúlyt.

A Life Coaching folyamata során fokozatosan jutunk el odáig, hogy egyre határozottabb, hatékonyabb, motiváltabb és céltudatosabb leszel. Önbizalmad megerősödik, önértékelésed javul, így tudatosabb, elégedettebb és boldogabb leszel. Mindezek eredményeként döntésképességed javul és már egyedül is képes leszel tovább lépni.

Rólam röviden

Torma Joel coach, tréner vagyok. Több éve nyújtok segítséget abban az embereknek, hogy milyen erőforrásokon keresztül oldják meg az életükben felmerülő kérdéseket, valamint, hogy milyen módon lehet jobb a személyes, a munkahelyi és az üzleti életük minősége. Több előadást és kurzust tartottam már a kapcsolatok javításáról, konfliktuskezelésről és ezekhez kapcsolódó témákról. Megoldásközpontú coachként a konzultációk során a problémák megoldásához elengedhetetlen „hogyan” kérdésekkel is foglalkozzunk.

Ez fontos még:

Az ülések kb. 60 percesek, pozitív légkörben telnek. Egy coaching folyamat minimum 5 ülésből áll, melyre általában heti-, kétheti rendszerességgel kerül sor.

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag a személyes konzultáció nem lehetséges, de coachingra, önmegvalósításod érdekében fejlesztésre van szükséged, akkor számodra tökéletes megoldás lehet az Online Coaching.

Fordulj hozzám bátran, bizalommal!

Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg
bármelyiket és a másik automatikusan változni fog. /Maxwell Maltz/