Karrier Coaching

Kiknek ajánlom a Karrier Coaching folyamatot?

A karrier coaching hozzájárul, hogy tudatosabban hozhassuk meg az életpályánkat alakító döntéseket, szakmai motivációinkat hatékonyabban illesszük személyes céljainkhoz, munkánkat nagyobb elégedettséggel végezzünk, effektívebben birkózzunk meg a nehézségekkel, a kényszerű pályaváltásokkal, a veszteségekkel, és az inaktívvá válással.

 

Tovább görgetekKapcsolat

Mi az a Karrier Coaching?

A KARRIER COACHINGRÓL RÖVIDEN

A karriercoaching egy támogató folyamat a coach és az ügyfél (ügyfelek csoportja) között, amelyben a karriercoach kérdéseivel segíti az ügyfelet az álláskeresésben, a karrierváltásban és az élethelyzetének és igényeinek megfelelő munkalehetőség megtalálásában, vagy egyéb egzisztencia építésében. A coach segíti a változásmenedzsment folyamatban az akadályok és a blokkok felismerését és leküzdését, közreműködik outplacement programokban. A karriercoaching specifikus folyamat, mentorálási és tanácsadási elemeket is tartalmazhat.

A KARRIER COACHING GYAKORI TÉMÁI

– Pályaválasztás

– Pályatervezés, karriertervezés

– Munkahelykeresés és elhelyezkedés

– Pályamódosítás

– Önmenedzselés a munka világában

– Saját vállalkozás indítása

– Munkahelyváltás

– Munkahely elvesztése, inaktívvá válás

– Visszatérés a munka világába

– Mindennapos munkahelyi problémák, konfliktusok kezelése

– Kiégés-prevenció, burnout

– Magánélet és a hivatás összeegyeztetése

– A nők sajátos helyzetéből adódó karrier témák

Hogyan segíthetek?

Ötletelünk

Feljegyezzük a hibákat

Tervezünk

Új célokat tűzünk ki

U

Megoldást keresünk

Mentőcsomagot készítünk

Dolgozunk rajta

Z

Megoldást találunk

Ezért válassz engem:

Én, mint coach nem adok tanácsokat, nem kínálok kész megoldásokat! Támogatlak, bátorítalak és a céljaid eléréshez szükséges hatékony kérdéseket teszek fel. Kérdéseimmel, mint „külső személy” kreatív gondolkodásmódra ösztönözlek, így segítve Neked a kívánt, korábban saját magad által kitűzött cél elérését, kérdéseidre a válasz megtalálást, a probléma megoldását. Ezek mellett, kérdéseim segítségedre lehetnek abban is, hogy motivált légy és a korábban kijelölt úton maradj. Az ülések során modern pszichológiai, coaching és tréning módszerekkel dolgozunk. Az ülések alatt próbálok egyfajta tükröt tartani eléd. A figyelmet nem a múltra, hanem mindig a jelenre és jövőre fordítjuk, nem az okokat boncolgatjuk, hanem a megoldásra helyezzük a hangsúlyt.

Miben tudlak támogatni?

A Karrier Coaching hozzájárul, hogy tudatosabban hozhassuk meg az életpályánkat alakító döntéseket, szakmai motivációinkat hatékonyabban illesszük személyes céljainkhoz, munkánkat nagyobb elégedettséggel végezzünk, effektívebben birkózzunk meg a nehézségekkel, a kényszerű pályaváltásokkal, a veszteségekkel, és az inaktívvá válással.

  • Karrierváltás

Váltani szeretnél. Lehet, hogy már vannak elképzelések is a fejedben, viszont nem látsz tisztán, megbénít a sok lehetséges irány. éppen ötleted sincs, hogy merre tovább. Lépésről lépésre fogunk haladni a karriered tervezésében, hogy átgondoltan tudj irányt választani!

  • Szakmai útkeresés

Nem érzed jól magad a jelenlegi munkádban. Úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden. De innen hogyan tovább? Közösen átnézzük azokat a szempontokat, amik támogatják a Neked való irány kiválasztását!

  • Munkába visszatérés

Kihagyás után szeretnél visszatérni a munka világába? Na de mi lenne a neked való? Merre indulj el? Végigmegyünk azokon a szempontokon, amik alapján tudatosabban fogsz tudni cselekedni!

Ez fontos még:

Az ülések kb. 60 percesek, pozitív légkörben telnek. A Karrier Coaching folyamat hossza az ügyféllel folytatott 0. beszélgetés során kerül meghatározásra.  Amennyiben bármilyen okból kifolyólag a személyes konzultáció nem lehetséges, de coachingra, önmegvalósításod érdekében fejlesztésre van szükséged, akkor számodra tökéletes megoldás lehet az Online Coaching.

Fordulj hozzám bátran, bizalommal!

A jövőt nem ismerhetjük ugyan, de a szelek az embert mindig a haladás irányába fújják.
/Barack Obama/