Egyéni önismereti tréning

Kiknek ajánlom az Egyéni önismereti tréninget?

– egyáltalán nem vagy csak keveset foglalkoztál eddig saját magad fejlesztésével önismereti és motivációs oldalról, és azt tapasztalod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket egyedül már nem tudsz megoldani.

– már foglalkoztál önfejlesztéssel, és szeretnél ebben mélyebbre ásni, válaszokat keresni mindennapi kérdéseidre, és változtatni szeretnél saját magadhoz fűződő viszonyodon.

Tovább görgetekKapcsolat

A tréning célja:

Az egyéni önismereti tréningről RÖVIDEN

Hogy megismertessem veled azokat az önismereti modelleket, amelyek segítségével megértheted saját, környezeted viselkedését és, hogy felismerd a különböző személyiségtípusok jellemzőit, valamint, hogy megtanuld azok kezelését.

A tréning során megkíséreljük felfedezni egyéni motivációidat, amely a magánéletedben és munkádban előre vihet.

A tréning témái

  1. alkalom: Önismeret, önbizalom – Az első tréning alkalom során a következőkre összpontosítunk: erősségeid, értékeid és életcélod feltárására. Megpróbáljuk felismerni szerepeidet, feltérképezzük kapcsolataidat, valamint beazonosítjuk személyiségtípusodat és fejlesztjük az önbizalmadat.
  2. alkalom: Életútelemzés – A második alkalom alatt, feltárjuk és elemezzük eddigi életutadat, megismerkedünk a hős útja modellel, feltérképezzünk életterületeid. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy meghatározzuk, mi az, amit fejleszteni szeretnél magadban. Végül pedig definiáljuk a vágyott jövőképedet is.
  3. alkalom: Célkitűzés és akcióterv – Ezen a tréning alkalmon megpróbáljuk felismerni, azt, hogy a célok milyen fontosak. Ezt követően megállapítjuk életcéljaidat, hogy mi az, amit el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani. Valamint megpróbálunk kidolgozni egy számodra ideális akciótervet, az életeddel kompatibilis időbeosztást.
  4. alkalom: Kommunikáció – A záró alkalom során, átvesszük a kommunikáció alapszabályait, felismerjük kommunikációs stílusodat, beletekintünk a passzív-agresszív-asszertív kommunikációs stílusok jellemzőibe, megpróbáljuk megérteni a kommunikációd mögött rejlő erőket, és igyekszünk beleépíteni az erőszakmentes kommunikációt a kommunikációdba. Végül pedig belepillantunk a kommunikáció négy aspektusába, és ránézünk a tranzakcióanalízisre is.

 

Mire kaphatsz választ az önismereti tréningen? (Összes mondat így kezdődik: „arra, hogy..”

– miért tartasz ott, ahol jelenleg vagy

– mi és miért hátráltatott eddig Téged, hogy rátalálj valódi Önmagadra

– miért és hogyan rabolta el önkorlátozó hitrendszered életed értékes pillanatait, és ha nem változtatsz, akkor a jövődet is

– milyen rejtett képességed és hatalmad van

– hogyan használd ki igazán tudásodat és képességeidet

– mit kell tenned, hogy kitartó és sikeres légy

– milyen stratégiákat, önismereti és önfejlesztő módszereket építs be az életedbe

– milyen módon motiválhatod Magad gyorsan és kitartóan

– hogyan valósítsd meg Önmagad

Hogyan segíthetek?

Ötletelünk

Feljegyezzük a hibákat

Tervezünk

Új célokat tűzünk ki

U

Megoldást keresünk

Mentőcsomagot készítünk

Dolgozunk rajta

Z

Megoldást találunk

Ezért válassz engem:

Én, mint coach nem adok tanácsokat, nem kínálok kész megoldásokat Ön számára! Kérdéseimmel objektíven, ítélkezés mentesen, mint „külső szemlélő” kreatív gondolkodásmódra ösztönzöm, így segítve a korábban kitűzött cél elérését. A folyamat során Ön vagy csapata rátalálhat azokra a válaszokra, amelyekre korábban egyedül nem tudott volna választ adni.
A coaching ülések során professzionális módszerekkel a vezetőfejlesztésre, a problémák megoldására és feladatokká alakítására, a döntések előmozdítására és a hatékonyság növekedésére fókuszálunk. Az ülések során modern pszichológiai, személyiségfejlesztő és coaching módszerekkel dolgozunk. A figyelmet nem a múltra, hanem mindig a jelenre és jövőre fordítjuk, és a megoldásra helyezzük a hangsúlyt.

Rólam röviden

Torma Joel coach, tréner vagyok. Több éve nyújtok segítséget abban az embereknek, hogy milyen erőforrásokon keresztül oldják meg az életükben felmerülő kérdéseket, valamint, hogy milyen módon lehet jobb a személyes, a munkahelyi és az üzleti életük minősége. Több előadást és kurzust tartottam már a kapcsolatok javításáról, konfliktuskezelésről és ezekhez kapcsolódó témákról. Megoldásközpontú coachként a konzultációk során a problémák megoldásához elengedhetetlen „hogyan” kérdésekkel is foglalkozzunk.

Ez fontos még:

Az egyéni tréningek személyes vagy online formában történnek. A tréning elvégzése után, pedig új nézőpontból tudsz az életedre nézni. A tréning időpontjait előre egyeztetjük közösen, miután jelentkeztél. Amint ez megvan, el kezdhetjük a közös munkát.

Forduljon hozzám bátran, bizalommal!

Azzá válsz, amire gondolsz. /Earl Nightingale/